13.5 C
De Bilt

Wolkenvelden, af en toe (mot)regen, lokaal mist. Morgen in de zuidhelft zon

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend zijn er wolkenvelden en valt er in een strook van zuidwest naar noordoost plaatselijk regen of motregen. Ook komt er zeer lokaal mist voor. In het uiterste noorden en zuidoosten zijn er enkele opklaringen. Vanmiddag wordt het op de meeste plaatsen droog en is het overwegend bewolkt. In het zuidoosten komt de zon op meer plaatsen tevoorschijn. De maximumtemperatuur ligt tussen 7°C in het noorden en 10°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke oostelijke wind.

In de loop van de avond klaart het van het zuiden uit op. Vooral in het noorden en zuidwesten blijven ook enkele wolkenvelden over. In de loop van de nacht ontstaat er in de noordelijke helft van het land op veel plaatsen mist. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt tussen -1°C in het oosten en zuidoosten en 4°C aan zee. Er staat een zwakke, aan zee matige oostenwind.

Zaterdagochtend gaat de mist in het noorden en oosten maar langzaam over in lage bewolking. Verder zijn er zonnige perioden en breidt de lage bewolking zich langzaam naar het midden uit. Het blijft overal droog. De middagtemperatuur varieert van 5°C in het noorden en 10°C in het zuidoosten. De oostenwind is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/11/2020 11.24 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio