14.1 C
De Bilt

Overdag bewolkt en vooral in de middag (mot)regen

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er opklaringen en blijft het op veel plaatsen droog. Alleen in het noordoosten trekt nog bewolking over en is nog een enkele bui mogelijk. Later in de nacht drijft van het noordwesten uit hoge bewolking binnen. De minima lopen uiteen van 15°C aan de kust tot 12°C verder landinwaarts, bij een matige, aan de kust vrij krachtige tot krachtige westenwind. In het Waddengebied is de wind eerst nog hard, 7 Bft.

Overdag is het aanvankelijk vrijwel overal droog, wel is er veel hoge bewolking en daardoor weinig ruimte voor de zon. De bewolking wordt geleidelijk dikker en vooral in de middag en avond (mot)regent het van tijd tot tijd. De westelijke wind is matig, langs de kust vrij krachtig en in het Waddengebied eerst nog krachtig, 6 Bft. Met maxima van ca. 17°C blijft het koel.

In de nacht naar woensdag is het overwegend bewolkt en soms valt er lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 14°C bij een zwakke tot matige westelijke wind. In het noordelijk kustgebied wordt de wind vrij krachtig.

Woensdag overdag heeft de bewolking de overhand en af en toe (mot)regent het. De middagtemperatuur ligt rond 18°C. De westelijke wind wordt matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/08/2021 00.05 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio