6.7 C
De Bilt

CAPSLOC ontvangt Sint en Piet

Capelle aan den IJssel – Een speciale Sinterklaasvoorstelling in CAPSLOC én langs bij Sint en Piet voor een cadeautje – mooier kan toch niet? Op woensdag 1 december hadden veel Capelse kinderen al Sinterklaaspret bij een voorstelling en cadeautjesactie aldaar. 

CAPSLOC

Het was vanwege de nieuwe coronamaatregels nog spannend of de Sint wel zou komen, maar door de goede organisatie lukte het toch en hadden ruim 100 kinderen een vrolijk én veilig Sinterklaasfeest. Ongeveer 68 kinderen van twaalf jaar en jonger genoten in twee groepen van de Sinterklaasvoorstelling; nog een slordige 40 kinderen haalden buiten hun cadeautje en strooigoed op. In de Sinterklaasvoorstelling zat de hoofdpiet opgesloten in een pepernotenfabriek. Gelukkig kwam alles weer goed, dankzij het meisje Pien en twee detectives.

uc?id=1Y6RRsZHMHC OC5B TLzyCf5O0n812usg
Sint In CAPSLOC- Foto: Welzijn Capelle

Echt kinderfeest

Het feest was voor kinderen van de Capelse voedselbank, project Inburgering Nieuwe Stijl Capelle en het Capelse Multiculturele Centrum (CMC). Actie Pepernoot, Stichting Sint en Piet en lokale organisaties doneerden spiksplinternieuwe cadeautjes. Stedelijk contactfunctionaris Kassem Taha: ‘Fantastisch voor deze kinderen. Want: Sint is er voor ieder kind!’

Het Sinterklaasfeest werd georganiseerd door stedelijk contactfunctionaris Kassem Taha van Welzijn Capelle, i.s.m. CAPSLOC, Voedselbank Capelle, CMC en zelforganisaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio