21.5 C
De Bilt

The Lab of Life: meer motivatie, energie en minder stress!

De gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden bieden na de meivakantie weer een nieuwe The Lab of Life training aan voor jongeren. Je gaat naar school, hebt huiswerk, wilt met je vrienden afspreken, hebt een bijbaan of zit op een (sport)club. En dan wil je waarschijnlijk ook nog wat slapen. Niet gek dat jij weleens denkt: #hoedan?!

Waarom The Lab of Life?

The Lab of Life methodiek is ontworpen door gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het helpt je meer energie en motivatie te creëren voor de dingen die jij belangrijk vindt in het leven. Vanuit intrinsieke motivatie leer je om je niet alleen voor te nemen om een doel te bereiken, maar je gedrag daadwerkelijk te veranderen. Zo krijg je meer energie voor dagelijkse activiteiten, zit je lekkerder in je vel én verbeteren je school- en studieprestaties. Kortom: je bent klaar voor de toekomst!

Hoe ziet de training eruit?

De training bestaat uit vijf sessies van twee uur die om de week plaatsvinden. Onder begeleiding van een gecertificeerd trainer krijg je opdrachten in een persoonlijk werkboekje.

Meer informatie?

Inschrijven is mogelijk voor alle jongeren van 12 tot en met 18 jaar uit de vier gemeenten. De training start in de week na de meivakantie. De training wordt online gegeven op een avond. Deelname aan trainingen wordt vergoed door de vier gemeenten. Let op: vol = vol! Meld je aan via info@suzannevangompel.nl (of stuur een e-mail voor meer informatie).

Deze training komt voort uit #Kempenbranie; een aanpak om jongeren gezond en kansrijk op te laten groeien. Welbevinden is een van de drie speerpunten. Kijk voor meer informatie op www.kempenbranie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio