10.7 C
De Bilt

Grootouder- Kleinkind workshop in bibliotheek Nijkerk

Kreativiteitscentrum “de Brink” en de Cultuur makelaar slaan de handen ineen voor een nieuwe en fantastisch leuke workshop Grootouder-Kleinkind. Heb je altijd al eens creatief aan de slag willen gaan met je opa of oma of misschien is er de buurvrouw, oom of goede kennis die als een grootouder is voor jou en wil je het eindresultaat tonen in een expositie in de bibliotheek van Nijkerk?

Dan krijg je nu de kans om je samen aan te melden. Wat zouden de verschillen zijn in jullie kunstwerk, hoe leuk is het om samen als duo dit te ondernemen en fantastisch om dan samen te exposeren en het eindresultaat te kunnen tonen! Daar zijn het Kreativiteitscentrum en de Cultuur makelaar erg benieuwd naar.

Workshops

De workshops vinden plaats in de kerstvakantie 3 en 4 januari 2024 van 14.30 – 16.00 u in de Bibliotheek van Nijkerk.

Woensdag 3 januari

  • 1: Draadkunst, In deze workshop ga je van Wiredraad een dierfiguur maken, je buigt het draad volgens een tekening.
  • 2: 3D tekenen, Optisch tekenen, klopt het wat je oog ziet? Ja dit kan je echt in 1,5 uur maken.

Donderdag 4 januari

  • 3: Ecoline met wasco, de mooiste vis van de zee, tekenen met wasco en schilderen met ecoline. Het effect zou je verrassen.
  • 4: Tekenen, met een potlood en een gum in de hand maak je de mooiste tekeningen.

De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je zo snel mogelijk in via www.debrink.org. De kosten zijn 5,- per persoon en er wordt gezorgd voor een drankje en wat lekkers voor een fijne middag samen. Voor vragen of meer informatie mail: info@debrink.org of margreet.koele@bibliotheeknijkerk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio