13.9 C
De Bilt

Krimpense Maan voor mevrouw Van der Graaff

Mevrouw Van der Graaff werd tijdens een repetitieavond van muziekvereniging Concordia verrast. Zij ontving een Krimpense Maan voor haar jarenlange betrokkenheid bij de vereniging. Wethouder Kirsten Jaarsma reikte de Maan woensdagavond uit in Ontmoetingscentrum De Tuyter.

Al 50 jaar officieel lid Mevrouw Van der Graaff startte als majorette bij de vereniging. Toen het majorettekorps stopte, maakte zij de overstap naar de drumband. Daar bespeelde zij eerst de lyra en uiteindelijk is zij gaan spelen op de vibrafoon. Dit instrument speelt zij nog altijd.

Krimpense Maan voor langdurige inzet

Naast haar muzikale inzet, was mevrouw Van der Graaff in het verleden ook bestuurslid. Zij was actief in verschillende commissies zoals de uniformcommissie, muziekcommissie en evenementencommissie. Bij de organisatie van grote concerten, zoals bijvoorbeeld het jubileumconcert van Concordia 125 jaar, was zij nauw betrokken.

Samen met mevrouw De Kwant verzorgt mevrouw Van der Graaff nog wekelijks de bardienst op de woensdagavond.
De Krimpense Maan wordt toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio