15.5 C
De Bilt

Kom bij Mooie Boules Rotterdam deze zomer gratis jeu de boulen!

Mooie Boules en Stichting De Buurt hebben een missie: het creëren van plekken waar ontmoeting en plezier hand in hand gaan. Onder de naam Mooie Buurt bundelen beide organisaties hun krachten om verschillende mensen uit de stad met elkaar te verbinden door het spelen van een spelletje. Denk aan jeu de boules, quizzen, spelletjesdagen, karaoke en nog veel meer. Mooie Buurt heeft als doel dat mensen weer met elkaar gaan spelen; want dat is gezond, geeft je even een zorgeloze tijd en je ontmoet hierdoor nieuwe mensen. Mooie Boules Rotterdam, aan de Vijverhofstraat 45, opent daarom haar deuren voor jong en oud!

Gratis zomeractiviteiten voor iedereen

Deze zomer kunnen Rotterdammers iedere week bij Mooie Buurt terecht voor leuke activiteiten. Zo is er iedere vrijdagmiddag van 13.00 – 15.30 uur BuurtBoules, waarbij je gratis gebruik kan maken van alle faciliteiten van Mooie Boules. Denk aan jeu de boules, karaoke, 3D twister, darten, pingpong en allerlei bordspellen.

Speciaal voor kids is er op woensdag 17, 24 juli en 21 augustus van 13.00 – 15.30 uur VakantieBoules. In samenwerking met welzijnsorganisatie SOL wordt Mooie Boules omgebouwd tot de leukste spelletjeswoonkamer van de stad met verschillende attracties, springkussens en knutselactiviteiten.

Kom gezellig langs!

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Bovendien wordt je als bezoeker van Mooie Buurt ook nog eens getrakteerd op een drankje! Meer informatie over het initiatief en het programma is te vinden op: https://de-buurt.nl/mooie-buurt/.

Over Stichting De Buurt en Mooie Boules

Stichting De Buurt werkt al tien jaar met succes aan buurten waarin je elkaar groet, kent en helpt. Hun missie is verbinding creëren door vrolijke en verbindende buurtactiviteiten te organiseren. Mooie Boules is de gezelligste speeltuin voor ‘vrienden van vrienden’ en heeft te gekke speellocaties waar iedereen zich thuis voelt. In de vestiging in Rotterdam is er 900 m² aan horeca en leuke activiteiten zoals indoor jeu de boules, karaoke, sjoelen, bordspellen en nog veel meer.

Bij Mooie Boules en Stichting De Buurt draait alles om samen zijn en samen genieten. Met deze nieuwe samenwerking wordt bijgedragen aan een gemeenschap van betrokkenheid en verbinding. Deze samenwerking wordt mede mogelijk gemaakt door het Univé Buurtfonds. Hun steun helpt om initiatieven te realiseren en lokale gemeenschappen te versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio