22.1 C
De Bilt
donderdag, 19 september 2024

Mega Piraten Festijn in Oldebroek al uitverkocht

Oldebroek – Het Mega Piraten Festijn dat op vrijdag 30 augustus plaatsvindt in Oldebroek is al uitverkocht. Ook tot grote verrassing van de organisatie.

“De laatste dagen nam de voorverkoop een enorme vlucht”, vertelt organisator Eddie Mensink. “De voorliggende weken ging het relatief langzaam, maar deze week vlogen de kaarten de deur uit. Dik een maand van tevoren uitverkocht, dat gebeurt niet altijd… Het laat maar zien dat het Mega Piraten Festijn populair blijft!”

Programma Mega Piraten Festijn

Jeroen van der Boom, Marco Schuitmaker, Jannes, Henk Wijngaard, Jan Smit, Mooi Wark, Raymon Hermans, Belinda Kinnaer, Ancora, Jeffrey Parmentier, Rutger van Barneveld, Marvin de Geest, IJsselduo, Dennie Christian, Justen de Wildt, Vinzzent, Boer Harm, Frank van Etten, Marco Hagen, Henk Dissel, Monique Smit en Wimmie Bouma. De presentatie is weer in handen van Willie Oosterhuis. Op het terrein staat bovendien ook de Wunderbar voor het betere après-ski werk.

Het terrein aan de Stationsweg in Oldebroek is geopend vanaf 18.30 uur; het programma duurt tot 01.00 uur. Zie verder www.megapiratenfestijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio