7.9 C
De Bilt

Etten-Leur maakt nieuw evenementenbeleid en nodigt inwoners uit input tegeven

Via een online enquête nodigt de gemeente alle inwoners, jong en oud, uit om hun mening te geven over evenementen in Etten-Leur en zo bij te dragen aan een passend evenementenbeleid.

Doel van het onderzoek

Het doel van de enquête is om inzicht te krijgen in de ervaringen met evenementen en een beeld te krijgen van welke kaders inwoners graag zien voor toekomstige evenementen. Met deze informatie wil de gemeente ervoor zorgen dat evenementen aansluiten bij de interesses van inwoners en bijdragen aan de levendigheid en saamhorigheid in Etten-Leur.

Enquêteperiode

Deelnemen aan het onderzoek kan van 1 augustus tot 8 september en kan eenvoudig door online een vragenlijst in te vullen. Alle inwoners worden aangemoedigd om deel te nemen en hun stem te laten horen.

Oproep aan verenigingen en scholen in Etten-Leur

Naast de algemene oproep aan alle inwoners, heeft de gemeente ook een verzoek ingediend bij lokale verenigingen en scholen om de enquête onder de aandacht te brengen van hun leden en leerlingen. Door samen te werken met deze organisaties hoopt de gemeente een breed en representatief beeld te krijgen van de ervaringen en wensen van alle inwoners. Ook het burgerpanel ontvangt een verzoek om de vragenlijst over de evenementen in te vullen.

Toekomstige stappen

Na afloop van de enquête zal de gemeente de resultaten analyseren en deze gebruiken om het huidige evenementenbeleid te evalueren en waar mogelijk aan te passen aan de wensen van de inwoners en organisatoren. De uitkomsten van het onderzoek zullen dit najaar ook bekend worden gemaakt.

Meer informatie

De vragenlijst kan ingevuld worden via de website van Etten-Leur maken we samen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio