22.2 C
De Bilt
donderdag, 19 september 2024

Nieuwe bestuurder voor Accolade Zorg is Ina Wijma

Per 1 september is Ina Wijma gestart als nieuwe bestuurder bij Accolade Zorg. Zij is een gedreven professional met ruime ervaring in de ouderenzorg. Ina is haar carrière begonnen als verpleegkundige en is als trainer en adviseur doorgegroeid in het verandermanagement. Ze vervulde diverse managementrollen, onder andere in de ouderenzorg.

Accolade zorg

Philip Miedema, voorzitter Raad van Toezicht: “Met Ina krijgt het bedrijf een gepassioneerde en mensgerichte bestuurder die haar sporen in de ouderenzorg heeft verdiend. Zij is een verbinder die op een mooie manier het mensgerichte en het zakelijke weet te combineren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Ina met haar organisatietalent en verbindend vermogen vanuit visie Accolade de komende jaren zal leiden bij de transitie in de zorg.”

Voor Ina is ‘samen’ het sleutelwoord. Samen bouwen aan een mooie organisatie, samen dingen verbeteren en samen ervoor zorgen dat Accolade een mooie plek is voor iedereen,om maatschappelijk bij te dragen.

Ina Wijma: “Ik heb Accolade leren kennen als een professionele organisatie die staat voor hooggewaardeerde zorg, waar aandacht en liefde centraal staan. Deze waarden zijn ook voor mij persoonlijk van groot belang. Voor mij gaat ouderenzorg onder andere over het respect voor het leven en voor de persoon, die al veel heeft meegemaakt. Bij alle verandering waar we voor staan, blijft respect en gelijkwaardigheid/wederkerigheid de basis van waardevolle zorg. 

Ina zal haar werk starten met locatiebezoeken. Zij is benieuwd naar alle afdelingen en doelgroepen binnen Accolade, maar vooral naar alle mensen die er wonen en werken, naar wat hen drijft en waar ze trots op zijn. Ina: “Mijn eerste prioriteit ligt bij de mensen, het hebben van oprechte aandacht daarvoor is het nieuwe goud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio