22.2 C
De Bilt
donderdag, 19 september 2024

Gemeente Beekdaelen in top-10 van Verkiezing Beste Overheidsorganisatie 2024!

“Gefeliciteerd! Je organisatie komt te staan op de shortlist van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2024.” Dit positieve bericht ontving gemeente Beekdaelen vanuit de commissie voor Beste Overheidsorganisatie 2024.

Beekdaelen op shortlist 10 beste overheidsorganisaties

Van de 22 kandidaten die in de voorselectie nog op de longlist stonden voor de titel Beste Overheidsorganisatie 2024, is gemeente Beekdaelen nu door naar de volgende ronde. Hiermee staat de gemeente in de top-10 van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2024!

Wat houdt de verkiezing in?

De Verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2024’ is een prestigieuze landelijke verkiezing, georganiseerd door de Vereniging OverheidsManagement (VOM). Deze verkiezing heeft als doel overheidsorganisaties te erkennen die zich onderscheiden door innovatie, transparantie en het bevorderen van kennisdeling binnen het openbaar bestuur. De selectie voor de top-10 betekent dat Beekdaelen wordt gezien als een vooruitstrevende en innovatieve gemeente die actief bijdraagt aan de verbetering van publieke dienstverlening en bestuur.

De jury

De jury van de Verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2024’ bestaat uit ervaren professionals uit diverse sectoren, onder leiding van Jan van Zanen, burgemeester van Den Haag. De juryleden komen uit verschillende disciplines, zoals openbaar bestuur, digitalisering, algemene bedrijfsvoering en academische kringen. Deze diversiteit aan kennis en ervaring stelt de jury in staat om de prestaties van overheidsorganisaties vanuit meerdere invalshoeken te beoordelen, waardoor een eerlijke en brede evaluatie gewaarborgd is.

Dragons’ Den pitch

Tijdens een zogenaamde Dragons’ Den mogen de tien organisaties die nog in de race zijn voor de prestigieuze prijs een pitch houden tegenover een deskundige jury. Na een zorgvuldige beoordeling zullen op 27 september 2024 de drie finalisten worden bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaar zal op 19 november tijdens de Overheidsawards gekroond worden tot ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2024’. Kijk voor meer informatie over de verkiezing op de website van de Vereniging Overheidsmanagement (VOM). Hier worden binnenkort de inzendingen van de tien overgebleven kandidaten gepubliceerd: https://www.overheidsawards.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio