18.2 C
De Bilt
donderdag, 19 september 2024

Stichting Net Niet Genoeg krijgt Proosjes-cheque

Wethouders Petra Zwang en Frans Hamerslag overhandigden donderdag 12 september een cheque van 1.750 euro aan Natasja Westmaas en Paula Dijkstra van de stichting Net Niet Genoeg. Het bedrag is door medewerkers van de gemeente Schiedam gedoneerd.

Ambtenaren van de gemeente Schiedam krijgen als eindejaargeschenk Proosje-munten. Die kunnen zij uitgeven bij lokale ondernemers in Schiedam. Zij kunnen er ook voor kiezen munten te doneren aan een Schiedams goed doel. Dit jaar was het goede doel de stichting. De wethouders overhandigden, namens de medewerkers die munten hadden gedoneerd, een cheque van 1.750 euro aan de stichting.

Stichting net niet genoeg

De stichting Net Niet Genoeg wil Schiedammers die financieel ‘net niet genoeg hebben’ of anderszins hulpbehoevend zijn, net dat beetje extra geven, waartoe zij door hun persoonlijke situatie geen mogelijkheid hebben. Daarmee sluiten de doelstellingen van de stichting aan bij het beleid van de gemeente om de armoede in de stad terug te dringen en iedereen mogelijkheden te bieden om mee te doen in de samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio