22.2 C
De Bilt
donderdag, 19 september 2024

Bakwedstrijd ‘Nijkerk Bakt’ tijdens Smaakweek 2024

Woensdag 18 september organiseert de Smaakweek een leuke bakwedstrijd ‘Nijkerk Bakt’, waarbij alle inwoners, jong en oud, van Nijkerk worden uitgenodigd om mee te doen. Van taartliefhebbers tot creatieve thuisbakkers, iedereen kan zijn of haar beste baksels laten proeven door een deskundige jury.

Wedstrijd en Prijzen

Een jury bestaande uit Edith de Jong (directeur van Museum Nijkerk), Erik Hendriksen (eigenaar en chef-kok van restaurant Het Sluishuys), Marcelle Warringa (oprichtster van Proef de Passie) en de bewoners van Huize Sint Jozef zullen het gebak beoordelen op smaak, originaliteit en presentatie. Het lekkerste baksel wint een prachtig Bakpakket ter waarde van €100,-, inclusief een handmixer en diverse bakproducten, aangeboden door Expert Nijkerk en de Bakzolder van Gardebroek.

Inleveren en Proeven

Deelnemers kunnen hun creaties op woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur inleveren bij Huize Sint Jozef, aan de Huserstraat 6 in Nijkerk. Vervolgens zal de jury van 15.00 tot 16.00 uur alle taarten en gebakjes proeven en beoordelen. De overgebleven lekkernijen worden na afloop uitgedeeld aan de bewoners van Huize Sint Jozef, zodat iedereen kan meegenieten van het heerlijke gebak.

Doe Mee!

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen en zijn of haar bakkunsten te laten zien tijdens deze gezellige en smakelijke wedstrijd.

Details

Datum:          woensdag 18 september 2024
Tijd:                 inleveren tussen 14.00 – 15.00 uur,

Jurering:        tussen 15.00 – 16.00 uur

Uitslag:          16.00 uur
Locatie:          Huize Sint Jozef, Huserstraat 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio