22.1 C
De Bilt
vrijdag, 20 september 2024

Kom Erbij Festival 2024!

Zaterdag 28 september is het jaarlijkse Kom Erbij Festival. Deze keer in Dorpshuis De Nieuwe Haven in Abbekerk.

Kom erbij festival

Er staat veel op het programma deze middag! Kom kennis maken met het bruisende vrijwilligerswerk binnen onze gemeente en de regio, geniet van de diverse muzikale optredens, kom kijken bij de presentaties van verschillende organisatie en initiatieven die onze gemeente rijk is en geniet van een hapje en een drankje in het horeca gedeelte.

Brandweer Abbekerk is ook aanwezig. Kom kijken en stel je vragen aan de brandweer over hun werk en het reilen en zeilen binnen de brandweerorganisatie. En hoe handig ben jij eigenlijk met red-gereedschap? Kom het testen op deze middag!

Ook voor kinderen is er deze middag extra veel te doen. De middag wordt geopend door DLZ Theaterproducties.  Deze zullen een stukje spelen uit hun allernieuwste kindermusical “Aladdin”. Deze voorstelling zal vanaf eind oktober in diverse theaters in de omgeving te zien zijn. De voorstelling start om 13.30 uur (zaal open om 13.15 uur).  

Daarnaast zijn er meerdere springkussens, spelletjes, is er een schmink en glitterhoek. Er kan  worden gegrabbeld en geknutseld, er is een dansworkshop en kan je cupcakes versieren. En niet te vergeten komt Manon Ballon de mooiste creaties maken van ballonnen en is er een speurtocht met mooie prijzen.

Het Kom Erbij festival en de vrijwilligersmarkt zijn van 13.30 tot 16.30 uur. Alle aangeboden activiteiten zijn gratis te bezoeken en iedereen is welkom!

Doe je niet mee aan de vrijwilligersmarkt maar wil je wel je vereniging/stichting/bedrijf of initiatief op een andere manier in de spotlight te zetten ben je ook van harte welkom!

Stuur hiervoor een mailtje naar activiteiten@medemblik.nl

Ook zijn er nog een paar plekken beschikbaar voor de vrijwilligersmarkt. Hiervoor kan mailen naar info@vrijwilligerspunt.com o.v.v. ‘Vrijwilligersmarkt Medemblik’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio