22.1 C
De Bilt
vrijdag, 20 september 2024

Horecavoorziening Eemnes: Presentatie bevindingen onderzoek

In 2023 gaf de gemeenteraad van Eemnes het college de opdracht om te onderzoeken hoe een horeca-/cafégelegenheid in Eemnes gerealiseerd kan worden. Dit is een wens die breed leeft onder de inwoners. Op 25 september worden de bevindingen van het onderzoek gepresenteerd.

Onderzoek naar mogelijkheden horeca

Twee externe adviesbureaus hebben de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van horeca in het gebied van het Evenementenplein, de locaties Staal, Wonder, Wiggerts en het gemeentelijk landje. De resultaten van dit onderzoek zijn vanaf 19 september 2024 te bekijken op de website van de gemeente Eemnes: www.eemnes.nl

Presentatie van de resultaten op 25 september

Op 25 september om 20.00 uur worden de bevindingen van de onderzoeken gepresenteerd tijdens De Ronde, een openbare bijeenkomst van raadsleden. Inwoners en omwonenden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen in de Dijkzaal van het Huis van Eemnes. De bijeenkomst is ook live te volgen via de website van de gemeente.

Eemnessers hebben de mogelijkheid om in te spreken tijdens deze vergadering. Wie hiervan gebruik wil maken, kan zich aanmelden via de griffier: griffie@eemnes.nl Tijdens de avond is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio