13.5 C
De Bilt

Gemeente Kapelle zet jonge inwoners in het zonnetje met eerste Kapels Compliment

Op 18 september reikte Gemeente Kapelle voor het eerst het Kapels Compliment uit. Deze waardering ging naar een groep kinderen die snel en adequaat handelden tijdens een ongeval in de Annie M.G. Schmidttunnel onderdoor het spoor bij Kapelle op 31 augustus. De gemeente waardeert hun inzet enorm en zet hen daarom in het zonnetje.

Burgemeester Constantijn Jansen op den Haar: “We zijn heel trots op deze jonge inwoners. Ze hielden hun hoofd koel tijdens een ongeval en kwamen direct in actie. Zij verdienen onze waardering.”

Kapels Compliment

Het Kapels Compliment is een waardering waarmee we inwoners in het zonnetje zetten voor hun bijzondere inzet voor de gemeenschap. De burgemeester beoordeelt namens het college of en wanneer de gemeente het Kapels Compliment uitreikt. Als het om een Kapels Compliment gaat voor een jongere tot 18 jaar, dan doet de burgemeester dit samen met de kinderburgemeester. Deze groep kinderen zijn de eersten die een Kapels Compliment hebben ontvangen.

Kapels Compliment aanvragen

Inwoners kunnen zelf iemand voordragen voor het Kapels Compliment. Dit kan voor iedereen die iets bijzonders heeft gedaan voor de gemeenschap. Aanmelden kan via het online formulier op www.kapelle.nl/kapels-compliment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio