23.2 C
De Bilt
zondag, 22 september 2024

Nationaal Militair Museum nodigt buren uit voor Burendag

Ter ere van Burendag zet het Nationaal Militair Museum op zaterdag 28 september de deuren wagenwijd open voor alle inwoners uit de gemeenten Soest en Soesterberg. Op Burendag bieden wij hen de kans het museum gratis te bezoeken. Op vertoon van de paginagrote advertentie uit de Soester Courant krijgen max. zes personen per gezin toegang tot het museum.

Een dag voor onze buren

Het Nationaal Militair Museum bestaat dit jaar 10 jaar. Reden te meer om voor onze buren, de inwoners van Soest en Soesterberg, graag iets bijzonders te doen. Daarom stellen wij onze buren in de gelegenheid om kennis te maken met ons museum en onze collectie. Op Burendag krijgen zij gratis toegang tot het museum en kunnen zij de fascinerende wereld van de Nederlandse krijgsmacht ontdekken.

Praktische informatie

De gratis toegang geldt op vertoon van de paginagrote printadvertentie uit de Soester Courant. Elke inwoner mag met maximaal zes gezinsleden van dit speciale aanbod profiteren. Reserveren is niet nodig. Wie iets geels draagt (kleur van het NMM-logo) krijgt een kleine verrassing. Wij verheugen ons erop om onze buren te verwelkomen op deze bijzondere dag!

Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum in Soesterberg is één van de drie Koninklijke Defensiemusea in Nederland. Gezamenlijk willen we bij een groot publiek het besef vergroten dat vrijheid geen vanzelfsprekendheid is. We willen daarmee recht doen aan het aandeel van de krijgsmacht in onze nationale geschiedenis en aan haar rol in de bescherming van onze vrijheid en vrede. Meer informatie op NMM.nl/zomeroffensief of volg ons via Facebook en X.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio