11.8 C
De Bilt

Open Vereniging Week: doe jij ook mee?

Iedereen in gemeente De Wolden kan een week lang gratis sport- en cultuurshoppen! Onbeperkt, de hele week. Bij alle deelnemende verenigingen. Hoe dat kan? Het is de Open Vereniging Week! Van 30 september t/m 6 oktober in Ruinerwold én van 4 t/m 10 oktober in Ruinen, de Wijk, Zuidwolde en Kerkenveld.

Dit najaar bruisen de sport- en cultuurverenigingen van gemeente De Wolden. De deuren van alle deelnemers gaan open, zodat iedereen kan voelen hoe het is om mee te doen. Iedereen kan zijn of haar talenten laten zien, of ze juist ontdekken. Iedereen kan kosteloos kennismaken met nieuwe passies, en mensen ontmoeten die nóg veel enthousiaster zijn. Dat wil je niet missen!

Open Vereniging Week: Hoe werkt dit?

Kijk op de website van Actief De Wolden-Hoogeveen. Daar vind je alles om je hele week elke middag iets anders te doen. Gratis! En is de contributie een probleem? Dan kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe helpen. Dus, niets staat je nog in de weg!

Wethouder Sport Rudi Hooch Antink: “Het is superbelangrijk dat we allemaal in beweging blijven, fysiek en mentaal! En in deze week kun je gluren bij heel veel verenigingen in je buurt. Dus grijp je kans: waar ga jij aan meedoen?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio