14.1 C
De Bilt

Inzendingen 2e editie fotowedstrijd Visit Haarlemmermeer op 4 locaties te bewonderen

In augustus organiseerde Visit Haarlememmer voor het tweede jaar op rij keer een fotowedstrijd. De jury koos onlangs uit de 79 inzendingen de winnaar. Die zal op donderdag 26 september door wethouder Marja Ruigrok (Cultuur) bekend worden gemaakt. Dit moment markeert tegelijkertijd de opening van de expositie op vier locaties in de gemeente waarin een selectie van de inzendingen te bewonderen is.

Opdracht fotowedstrijd

Na het grote succes met veel prachtige inzendingen van de fotowedstrijd van 2023, organiseerde Visit Haarlemmermeer ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Met de wedstrijd wil Visit inwoners en bezoekers uitdagen om op een andere manier te kijken naar Haarlemmermeer. Het thema van 2024 was Kunst & Cultuur in Haarlemmermeer met als opdracht: bekijk Kunst en Cultuur in Haarlemmermeer door jouw lens. Op de oproep om mee te doen reageerden maar liefst 79 deelnemers. De jury, onder aanvoering van wethouder Ruigrok, koos daaruit de winnaar die op 26 september bekend wordt gemaakt.

Bekendmaking winnaar en opening expositie

  • Datum: Donderdag 26 september 2024
  • Tijdstip: 16:00 uur
  • Locatie: Passage Cpunt, Raadhuisplein, Hoofddorp

Expositie

De expositie zal te zien zijn op vier verschillende locaties in Haarlemmermeer. In de passage van Cpunt, Hoofddorp van 27 september tot 31 oktober. In winkelcentrum de Symfonie (Venneperstraat, Nieuw-Vennep), woonboulevard Cruquius (eilandje Cruquiusplein) en The Style Outlet Amsterdam in Halfweg vanaf donderdag 4 oktober tot donderdag 30 oktober.

Shoptober

De expositie valt samen met de campagne Shoptober van Visit Haarlemmermeer waarmee diverse winkelcentra en winkelgebieden worden gepromoot in de regio. Ter gelegenheid van Shoptober organiseren winkelcentra in de maand oktober verschillende activiteiten en evenementen. Check het aanbod op de website visithaarlemmermeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio