13.7 C
De Bilt

Pre-Oktoberfeest keert terug tegen AZ

Vanaf vrijdag 18 oktober begint traditiegetrouw het Oktoberfeest Sittard, alweer de negentiende editie. En net zoals de afgelopen twee seizoenen zal ook dit jaar de eerste thuiswedstrijd in oktober in het teken staan van het grootste najaarsfeest van Zuid-Nederland. Met het Pre-Oktoberfeest van Fortuna Sittard kun je je ideaal voorbereiden op de wedstrijd tegen AZ.

Oktoberfeest

Fortuna Sittard speelt namelijk op zondag 6 oktober het thuisduel tegen AZ. Het fanplein – ter hoogte van het supportershome aan de Milaanstraat – zal deze dag geheel in stijl zijn. Vanaf 16:30 uur kan iedereen hier terecht voor een hapje en drankje (inclusief Brand Weizen) en muziek van ‘DJ Dirndl’. Daarnaast zal ‘Wir Sind Spitzen’ het podium betreden om hun uitgebreide repertoire ten gehore te brengen. De jongste fans kunnen zich ook ditmaal weer uitleven bij de verschillende speelattributen.

Tevens maakt iedereen die naar het Pre-Oktoberfeest komt kans op tickets voor het feest Sittard. Wil je weten hoe? Koop dan vandaag nog tickets via www.fortunasittard.nl/tickets voor de wedstrijd en blijf de officiële kanalen van Fortuna Sittard volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio