14.7 C
De Bilt

Regenboognetwerk Krimpen vraagt aandacht voor internationale Coming Out Day

Op 11 oktober aanstaande organiseert het Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel een aantal activiteiten om de aandacht te vestigen op Coming Out Day. De dag waarop aandacht wordt besteed aan het “uit de kast” komen, openlijk uitkomen voor je seksuele identiteit. “Ook in Krimpen aan den IJssel kan en mag iedereen zichzelf zijn” aldus voorzitter Kees van den Brink. “Het netwerk zet zich ook op Coming Out Day in voor acceptatie van de LHBTIQA+- gemeenschap.”

Diverse activiteiten in Krimpen

  • Om 10.00 uur hijst het Regenboognetwerk samen met wethouder Jaarsma de regenboogvlag op het Raadhuisplein.
  • Van 10.00 tot 12.00 uur serveert de barista van Coffee on Wheels gratis verse koffie (of thee of chocomel) voor iedereen, ook op het Raadhuisplein.
  • Om 20.00 uur is er een comedy-avond in Theater De Tuyter, het Coming Out Comedy café. Een line-up van vijf bekende comedians zorgt voor een avond onbedaarlijk lachen. En dat geldt zeker niet alleen voor de LHBTIQA+-community.

Kaarten voor de comedy-avond kosten € 7,50, inclusief een hapje en een drankje in de pauze. Kaarten reserveren kan via https://www.uitagendakrimpen.nl.

Zorg dat u op tijd uw toegangskaart reserveert!

thumbnail?sz=w1920&id=1hFgkBOpiF7AuPJBfT5wyAsZQFI3EA4aj

Meer informatie Regenboognetwerk Krimpen

Voor meer informatie kunt u mailen naar regenboognetwerkkrimpen@outlook.com of reageren via de website. Ook via Facebook en Instagram is het regenboognetwerk te bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio