11.3 C
De Bilt

Oostzaan vraagt inwoners om mee te denken over verkeersplannen

De gemeente Oostzaan werkt aan nieuwe verkeersplannen om de bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid in de regio te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat deze plannen aansluiten bij de wensen en behoeften van de inwoners, roept de gemeente bewoners op om hun mening te delen via een online vragenlijst.

Doe mee en geef uw mening

De gemeente is benieuwd hoe inwoners het verkeer ervaren. Wat gaat er goed en waar liggen de knelpunten? Hoe reist u dagelijks, bijvoorbeeld naar werk, de supermarkt, of andere bestemmingen? Welke verbeteringen zouden gewenst zijn op het gebied van verkeersveiligheid, fietsroutes, of parkeeroplossingen? Dit soort vragen en meer komen aan bod in de enquête.

U kunt de vragenlijst t/m 20 oktober 2024 invullen via de volgende link: https://app.maptionnaire.com/q/mobiliteit-oostzaan

Wat houdt het verkeersplan Oostzaan in?

Het nieuwe verkeersplan richt zich op twee belangrijke aspecten: het doel, namelijk hoe het verkeer in de toekomst geregeld moet worden, met aandacht voor betere fietsroutes, verkeersveiligheid en parkeervoorzieningen. En ten tweede, de uitvoering: welke projecten en maatregelen zullen worden genomen om deze verbeteringen te realiseren?

Uw mening telt

De resultaten van de vragenlijst worden gebruikt om de verkeersplannen verder uit te werken. Voordat de plannen begin 2025 aan de gemeenteraad worden voorgelegd, krijgen inwoners de mogelijkheid om deze in te zien en erop te reageren.

Vragen?

Voor vragen over de verkeersplannen of de vragenlijst kunt u contact opnemen met de gemeenten via: verkeer@oostzaan.nl of 075 – 651 2100.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio