5.1 C
De Bilt

Leuke en leerzame fitte start beweeginstuiven voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Zin in een speelse en sportieve ochtend met jouw kleintje? Kom dan op woensdag 23 en woensdag 30 oktober 2024 naar de gratis Fitte Start Beweeginstuiven voor jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. De instuif op 23 oktober vindt plaats in Kindcentrum De Hoge Ven in Warmenhuizen. De instuif op 30 oktober vindt plaats in de gymzaal van Brede School De Poolster in Den Helder. Tijdens de beweeginstuiven krijgen ouders informatie en advies over een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl voor hun kinderen.

Eerder dit jaar organiseerde Team Sportservice Noordkop, samen met diverse partners, al twee succesvolle beweeginstuiven in Wieringerwerf en ‘t Zand. En nu brengt Team Sportservice Noordkop ook kinderen in Den Helder en Warmenhuizen in beweging. De gratis Fitte Start Beweeginstuiven hebben als doel ouders en verzorgers bewust te maken van het belang van een gezonde levensstijl vanaf jonge leeftijd. Verschillende organisaties, zoals kinderopvangcentra, de GGD en sportverenigingen, zetten zich in voor de gezondheid van jonge kinderen, terwijl de kinderen genieten van een sportieve en gezellige ochtend.

Laat kinderen de leukste activiteiten ontdekken

De Fitte Start Beweeginstuif biedt kinderen de mogelijkheid om op een leuke en leerzame manier spel- en beweegactiviteiten, zoals klimmen, rollen, schommelen en voetballen, te ontdekken. Op woensdag 23 oktober zijn kinderen van 09:30 tot 11:30 uur welkom in Kindcentrum De Hoge Ven in Warmenhuizen. Op woensdag 30 oktober zijn ze van 09:30 tot 11:30 uur welkom in de gymzaal van Brede School De Poolster in Den Helder.

Verzamel stempels en krijg een cadeautje

Kinderen krijgen een stempelkaart waarmee ze langs verschillende stands lopen om een stempel te halen. Bij elke stand is een leuke beweegactiviteit speciaal voor de kinderen. Ouders kunnen informatie opvragen bij de diverse partners en hebben de mogelijkheid om vragen te stellen. Aan het einde van de ochtend ontvangen kinderen een cadeautje bij het inleveren van een volle stempelkaart. Ouders, broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom om samen actief en fit de dag te beginnen.

Gratis deelname aan de fitte start beweeginstuiven

De deelname is gratis en inschrijven is niet nodig. Wil je meer weten over de Fitte Start Beweeginstuiven? Neem contact op met Marjolein Barten via mbarten@teamsportservice.nl of bel Team Sportservice Noordkop via 088-2037350.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio