10 C
De Bilt

Open Middag bij Hospice de Wijngaard op 12 oktober

Op zaterdag 12 oktober opent Hospice de Wijngaard haar deuren voor een speciale Open Middag, ter gelegenheid van de Dag van de Palliatieve Zorg. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers van harte welkom aan de Dennenweg 2 in Bosch en Duin om kennis te maken met het hospice en zijn bijzondere zorgomgeving.

Tijdens deze middag krijgen bezoekers de kans om een kijkje te nemen binnen het hospice en meer te leren over de zorg die hier verleend wordt aan mensen in de laatste levensfase. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen over het werk van de vele betrokken vrijwilligers.

Programma Hospice de Wijngaard

  • ‘Wat maakt vrijwilligerswerk in een hospice zo bijzonder?’: Ontdek hoe vrijwilligers een cruciale rol spelen in het bieden van liefdevolle zorg en ondersteuning.
  • ‘Wat is palliatieve zorg?’: Leer meer over deze vorm van zorg, die gericht is op het verlichten van symptomen en het verhogen van de kwaliteit van leven wanneer genezing niet meer mogelijk is. Of u nu geïnteresseerd bent in het werk van het hospice, vrijwilligerswerk overweegt of gewoon meer wilt weten over palliatieve zorg, deze middag biedt een unieke kans om Hospice de Wijngaard te leren kennen.

Praktische informatie:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio