4 C
De Bilt

Nieuwe geldgids gepresenteerd door gemeente Schagen

Met trots kondigt de gemeente Schagen de lancering aan van de allereerste Geldgids! Na maanden van voorbereiding en hard werken is de gids nu klaar om inwoners te helpen met alle vragen rondom geldzaken, zorg, kinderen, en nog veel meer. De Geldgids is hét nieuwe kompas voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare informatie en ondersteuning.

Wat maakt de Geldgids zo bijzonder?

De gids is meer dan een informatieboekje – het is een compleet handboek boordevol waardevolle tips, handige weetjes, en duidelijke uitleg over allerlei onderwerpen die van belang zijn voor inwoners van Schagen. Van geld besparen tot omgaan met een beperkt budget, en van administratieve zaken tot zorgvragen: de Geldgids biedt antwoorden en oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook als u bijvoorbeeld op zoek bent naar mogelijkheden om met een lager inkomen toch op vakantie te kunnen, wijst de gids u de weg.

Wethouder de Nijs – Visser:”Deze gids is bedoeld om te inspireren en te ondersteunen, met een duidelijk overzicht van alle hulp die beschikbaar is. U hoeft het niet alleen te doen, we helpen u graag”.

Voor wie is de gids?

De Geldgids is er voor alle inwoners van de gemeente Schagen, ongeacht leeftijd, achtergrond of financiële situatie. Of u nu op zoek bent naar praktische tips om uw financiën op orde te krijgen, of wilt weten welke regelingen en hulp er beschikbaar zijn binnen de gemeente – de Geldgids heeft het allemaal.

Waar is de gids vinden?

Vanaf vandaag is de Geldgids beschikbaar op verschillende locaties in de gemeente Schagen, waaronder het gemeentehuis. Wilt u weten waar u de gids kunt ophalen? Op onze website www.schagen.nl/geldgids vindt u een overzicht van alle locaties. Bovendien vindt u daar een digitale versie voor iedereen die de gids liever online wil raadplegen.

Een gids die verder kijkt

De Geldgids is er niet alleen om informatie te bieden, maar vooral om inwoners te inspireren en te ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes. Met deze gids wil de Schagen een stap zetten naar een gemeente waarin iedereen de weg weet te vinden naar de juiste hulp en ondersteuning. Zij hopen dat de gids inwoners helpt om hun weg te vinden in de wereld van financiën, zorg en andere zaken die ertoe doen. U kunt ook langskomen bij de gemeente om een exemplaar op te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio