5 C
De Bilt

Samen leestips uitwisselen in de bieb

Heb jij een leestip voor een fantastisch boek? Een boek waarvan je vindt dat meer mensen deze zouden moeten lezen? Of wil je je lijstje met ‘nog te lezen boeken’ aanvullen? Doe mee met de open boekenclub in Bibliotheek Mariënburg. Je praat met elkaar over boeken en deelt leestips. Dit alles onder begeleiding van de Nijmeegse auteur en veellezer Will Kranendonk.

De open boekenclub vindt een keer in de twee weken plaats op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur in de Nijmeegse stadsbieb. Je kunt aansluiten wanneer je wilt. De eerstvolgende open boekenclub is op woensdag 16 oktober. Daarna zijn er nog boekenclubs op 30 oktober, 13 november, 27 november of 11 december. Meedoen is gratis, graag wel even reserveren via de website van de bibliotheek: www.obgz.nl/agenda.

Voorbereiding niet nodig

Voor deze boekenclub hoef je je niet voor te bereiden. Heb je onlangs een boek gelezen dat veel indruk op je heeft gemaakt? Neem het mee en deel het met de andere deelnemers. Natuurlijk krijg je zelf ook nieuwe leesinspiratie. Als er tijd over is, lees je samen een korte tekst om daar vervolgens met elkaar over in gesprek te gaan. Een leuke manier om op een informele manier andere leesliefhebbers te ontmoeten.

Nog meer leestips nodig?

Kijk eens op de website van de Bibliotheek Gelderland Zuid: www.obgz.nl/leestips.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio