6.7 C
De Bilt

Meer zelfverzekerd door assertiviteitstraining van Welzijn Capelle

Dingen op een meer zelfverzekerde manier leren zeggen, op het werk, maar ook privé? Tijdens de gratis assertiviteitstraining van Welzijn Capelle leren deelnemers zichzelf beter kennen en zelfverzekerder te worden. Met de trainers werken ze met kernkwaliteiten, communicatie, weerbaarheid en zelfreflectie. Op vrijdag 1 november gaat een nieuwe training van start.

De cursisten oefenen ook met feedback geven, omgaan met verwijten en de eigen grenzen bewaken. Trainers Annelotte en Mureille: ‘Vooraf krijgen mensen een korte telefonische intake, zodat de training zo goed mogelijk bij iedereen aansluit.’

Zoals een eerdere deelnemer het verwoordt: ‘Er was veel openheid en de groep was fijn. Ik heb veel geleerd wat ik nu zelf kan toepassen. En door er zeven weken lang mee bezig te zijn, kan ik alles wat ik heb geleerd beter vasthouden.’ Een andere deelnemer: ‘Ik keek er elke keer naar uit om te komen. De trainers waren deskundig en betrokken. Nu voel ik me veel stabieler.’

Data Zelfbewust & Zelfverzekerd

De assertiviteitstraining start op vrijdag 1 november 2024. De andere bijeenkomsten zijn op 8, 15, 22 en 29 november, en 6 en 13 december 2024 – van 9.30 tot 12.00 uur. De training wordt gehouden in CAPSLOC.

Meer informatie of aanmelden

Deze gratis training is voor alle Capellenaren vanaf 18 jaar. Aanmelden, meer informatie, of op de wachtlijst geplaatst worden voor een volgende training? Neem contact op via hulpenadvies@welzijncapelle.nu of 010 – 707 49 00 (op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio