15.7 C
De Bilt

Feestelijke kick-off van het vernieuwde sportakkoord Hollands Kroon op campus de terp

Op dinsdag 22 oktober vindt de officiële kick-off van het vernieuwde Sportakkoord Hollands Kroon plaats op Campus de Terp in Wieringerwerf. Tijdens deze bijeenkomst wordt het lokale Sportakkoord uitgebreid toegelicht, met aandacht voor onder andere lokale voorbeelden uit de praktijk.

De avond staat ook in het teken van samenwerking tussen sportclubs, de gemeente en het NOC*NSF om de sportdeelname in de regio te versterken. De avond wordt geopend door de wethouder van de gemeente Hollands Kroon, die het belang van het vernieuwde Sportakkoord benadrukt. Vervolgens presenteert Team Sportservice Noordkop, samen met lokale sportclubs, concrete voorbeelden van de toepassing van het Sportakkoord.

Tijd om te netwerken tijdens kick-off

De kick-off wordt afgesloten met een rondleiding door de nieuwe campus in Wieringerwerf, die eind september feestelijk werd geopend. Tijdens deze rondleiding krijgen bezoekers de kans om de nieuwe faciliteiten en moderne ruimtes van de campus te ontdekken. Na de rondleiding hebben de deelnemers volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje.

Het programma van de avond

Er staat een leuk programma gepland voor de avond. Vanaf 18:45 uur zijn bezoekers welkom. Om 19:00 uur trapt de wethouder van de gemeente de avond feestelijk af, gevolgd door een presentatie over het Sportakkoord door Raymond Koen, Topsportcoördinator Noordkop. Om 19:25 uur deelt een van de lokale sportclubs een voorbeeld van hoe het Sportakkoord in de praktijk is gebracht. Na een korte pauze met een hapje en drankje, neemt NOC*NSF om 19:45 uur de deelnemers mee in de 4 V’s. Om 20:30 uur wordt de lokale toepassing van het Sportakkoord toegelicht. Rond 20:40 sluiten we de avond af met een rondleiding en drankje.

Aanmelden of meer informatie

Kom en ontdek hoe we samen sport veiliger én toegankelijker maken. We nodigen je van harte uit voor de kick-off. Vergeet je niet aan te melden via: coordinator@sportakkoord-hollandskroon.nl. Heb je vragen over de kick-off? Neem dan contact op met Wilco Kenter via wkenter@teamsportservice.nl of bel naar: 088- 2037350.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio