12.7 C
De Bilt

In Valkenswaard ontmoeten mantelzorgers elkaar in een ontspannen en natuurlijke omgeving

Valkenswaard telt ruim 1.100 mantelzorgers. Zij zijn onmisbaar in Valkenswaard en verdienen onze waardering en ondersteuning. Daarom organiseren wij als Steunpunt Mantelzorg Verlicht, Cordaad en gemeente Valkenswaard maandelijks drie activiteiten voor de verzorgers en zorgbehoevenden.

Mantelzorgers Valkenswaard

Bij Kinderboerderij “De Kleine Meer” in Valkenswaard ben je van harte welkom voor een gratis kopje koffie of thee, je kunt een wandeling maken, een gesprek voeren met andere mantelzorgers of je kunt even ontspannen door niets te doen in de prachtige omgeving van de kinderboerderij. De eerstvolgende activiteit is op 24 oktober as. 

Bij de activiteit is ook altijd één consulent van Steunpunt Mantelzorg Verlicht aanwezig, waar je eventuele vragen aan kunt stellen. 

  • Waar: Kinderboerderij De Kleine Meer, Bosstraat 45, Valkenswaard   
  • Tijd: 14.00-16.00 uur

Aanmelden wordt erg gewaardeerd, maar is niet verplicht. Aanmelden is mogelijk door naar Steunpunt Mantelzorg Verlicht te bellen via 088 – 0031168 of stuur een email naar: info@mantelzorgverlicht.nl. 

Het Steunpunt Mantelzorg Verlicht is er ter ondersteuning van mantelzorgers in Valkenswaard. Kijk voor meer informatie op de www.mantelzorg-valkenswaard.nl.    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio