15.4 C
De Bilt

Feanrun 2024: De 4 mijl van Heerenveen

Op zondag 20 oktober is het weer tijd voor de Feanrun! De route van de run gaat dwars door het Abe Lenstra Stadion en sluit af in het centrum.

Feanrun: de 4 mijl van Heerenveen

De Feanrun biedt één afstand: 4 mijl (6,4 kilometer). Een ideale afstand voor zowel beginnende lopers als ervaren hardlopers die hun persoonlijke record willen aanscherpen of gewoon voor de lol willen meelopen. Het parcours leidt je door het prachtige Heerenveen en start en eindigt in het centrum.

Sport en netwerken tijdens de bedrijvenborrel

Na de inspanning is er tijd voor ontspanning. Speciaal voor de zakelijke deelnemers en hun collega’s vindt er achteraf een bedrijvenborrel plaats. Een perfecte gelegenheid om samen na te praten, te netwerken en te genieten van een hapje en een drankje. Bedrijven kunnen teams inschrijven om zo op een sportieve manier de teamspirit te versterken én een bijdrage te leveren aan het goede doel.

Ren voor het goede doel

Met de Feanrun loop je niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan lokale goede doelen, waarmee we samen een positieve impact maken in de regio Heerenveen. Door mee te doen, help je dus ook de gemeenschap!
 

Praktische informatie

  • Datum: 20-10-2024
  • Locatie: Start en finish in het centrum
  • Afstand: 4 mijl (6,4 km)
  • Inschrijven en infoFeanrun.nl
  • Starttijd: 14.00 uur
  • Bedrijvenborrel: Direct na de finish
     

Schrijf je in op feanrun.nl en zorg dat je erbij bent. Ren door het Abe Lenstra Stadion, geniet van de sfeer en doe mee aan hét hardloopevenement van het jaar. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio