18.9 C
De Bilt

Start bouw appartementencomplex Het Noorderlicht aan Atlasstraat in Zuidhorn

Aan de Atlasstraat in woonwijk de Oostergast in Zuidhorn realiseert Samen Bouwzaken Leek het appartementencomplex Het Noorderlicht. Woensdag 9 oktober gaf wethouder Hans Haze samen met de ontwikkelaar en een toekomstige bewoner het startsein voor de bouw van het complex. Ze deden dit door het slaan van de eerste paal.  

Kwalitatief hoogwaardig appartementencomplex

‘Het Noorderlicht’ is een markant en kwalitatief hoogwaardig woongebouw met 22 koopappartementen en een commerciële ruimte. Het gebouw heeft een half verdiepte parkeerkelder. Hier bevinden zich ook de bergingen voor de appartementen. De bouw van het complex is naar verwachting eind 2025 klaar. Er is nog een heel beperkt aantal appartementen beschikbaar.

Blikvanger

Wethouder Woningbouw en Volkshuisvesting Hans Haze over Het Noorderlicht: “Ik ben blij, dat er een mooie invulling is gevonden voor deze open plek in De Oostergast. Deze plek aan de hoofdentree van de woonwijk verdient een blikvanger. Met zijn opvallende en smaakvolle ontwerp is het appartementencomplex Het Noorderlicht een aanwinst voor de wijk en het dorp.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio