5.3 C
De Bilt

Online enquête over wegafsluiting Posbank – Geef uw mening

In de zomermaanden van dit jaar zijn de wegen naar het Nationaal Park de Veluwezoom/de Posbank gedeeltelijk afgesloten geweest. Sinds 1 september is alleen in de weekenden en op feestdagen sprake van een afsluiting.  Om een goed beeld te krijgen hoe bezoekers en inwoners van de gemeente Rheden deze afsluiting hebben ervaren, starten de gemeenten Rheden, Rozendaal en Natuurmonumenten een online enquête. De enquête kan vanaf vrijdag 11 oktober tot en met vrijdag 25 oktober op de website meedenkeninrheden.nl worden ingevuld.

Veluwezoom/Posbank

Met deze enquête willen we achterhalen wat de effecten van de afsluitingen zijn geweest op uw bezoek aan Nationaal Park de Veluwezoom/Posbank en omgeving. Ook als u in de gemeente Rheden woont, horen we graag uw mening. Heeft de afsluiting invloed gehad op uw dagelijks leven of uw bezoek aan het gebied? De resultaten van de enquête helpen ons om goede keuzes te maken voor de toekomst.

De enquête is eenvoudig in te vullen en anoniem, en kost maar een paar minuten van uw tijd. U kunt de link naar de enquête vinden op onze website meedenkeninrheden.nl staat. De resultaten delen we ook via deze website.

Het Nationaal Park de Veluwezoom/Posbank is afgelopen zomer twee maanden (juli en augustus) grotendeels afgesloten geweest voor gemotoriseerd verkeer. Sinds 1 september is het gebied met de auto of motorfiets alleen doordeweeks bereikbaar, in de weekenden en op feestdagen niet meer. De gemeenten Rheden en Rozendaal en Natuurmonumenten zijn benieuwd naar uw mening over deze maatregelen, die moeten zorgen voor een betere balans tussen natuur en mens in Nationaal Park Veluwezoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio