16 C
De Bilt

Oostgaarde krijgt een eigen KinderLab in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Op woensdag 23 oktober opent het vierde KinderLab in Capelle: KinderLab Oostgaarde! Een KinderLab is een fijne, veilige plek voor kinderen (0 – 12) en ouders. Hier ontwikkelen ze hun talenten en ontmoeten ze elkaar. Er is direct heel veel leuks te doen. Alle kinderen en ouders uit Oostgaarde zijn van harte uitgenodigd.

KinderLab Oostgaarde

De afgelopen maanden heeft team KinderLab Oostgaarde hard gewerkt aan het nieuwe KinderLab in het gebouw van Kindcentrum Ontdekrijk. En het resultaat mag er zijn! Wethouder Eric Faassen en kinderburgemeester Fenna Kort openen het nieuwe KinderLab officieel. Zij krijgen de sleutel aangereikt door een héél speciale mystery guest….

Poster Opening KinderLab Oostgaarde
Beeld: Welzijn Capelle

Op deze feestelijke middag is er van alles te doen: Survival-Lab geeft een voorproefje overleven in de natuur; Sportief Capelle organiseert een leuke beweegactiviteit; en er zijn een knutseltafel en photobooth. Ook kunnen kinderen zelf stuiterballen maken. En natuurlijk zijn er hapjes en drankjes, zoals suikerspinnen, popcorn en een koffie-tuktuk.

Wanneer en waar

De opening van het KinderLab is op woensdag 23 oktober, 14.00 – 16.00 uur, aan Rogaland 31, bij Kindcentrum Ontdekrijk. Wees erbij!

De Capelse KinderLabs zijn onderdeel van Welzijn Capelle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio