17.6 C
De Bilt

Praktische cursus maakt u wegwijs in reizen met het openbaar vervoer

Heeft u nog nooit met het openbaar vervoer gereisd, of is dat al heel lang geleden en bent u er daarom onzeker over? Dan is de praktische cursus ‘Reizen met het openbaar vervoer’ echt iets voor u. Veilig en gemakkelijk reizen met het openbaar vervoer moet namelijk voor iedereen mogelijk zijn.

OV-ambassadeurs helpen

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten waarin OV-ambassadeurs u uitleg geven. In de eerste twee bijeenkomsten krijgt u informatie over de reismogelijkheden, over het aanschaffen van een geldig vervoersbewijs en leert u hoe u een reis kunt plannen. In de laatste bijeenkomst wordt het geleerde in de praktijk gebracht door een stukje met de bus en trein te reizen.

“Wat een gezellige middagen. Ik kijk uit naar het proefreisje. Dan ga ik oefenen met de automaten op het station en de samenreiskorting op de OV-chipkaart zetten.” Lea (74 jaar)

Aanmelden voor de cursus

Wilt u, net als Lea, ervaren hoe makkelijk het is om te reizen met het openbaar vervoer? Meld u dan aan voor deze cursus door een e-mail te sturen naar info@doemeemethetov.nl of te bellen met 033 – 208 23 80. Deelname aan deze cursus is gratis. De reiskosten van het proefreisje zijn voor rekening van de deelnemer. Kijk voor meer informatie op www.doemeemethetov.nl.

  • Wanneer: Woensdag 6, 13 en 27 november
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Waar: Bibliotheek het Eemhuis, Eemplein 71, Amersfoort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio