16 C
De Bilt
vrijdag, 18 oktober 2024

SBO Crescendo speelt Sprookjesorkest

Krimpen aan de Lek – Maandag was de generale repetitie van het SBO Crescendo voor het komende concert op zaterdag 19 oktober. Er zijn wat extra hoornblazers opgetrommeld om het geheel compleet te maken voor deze uitvoering. Vooraf werden de instrumenten gestemd en warm gespeelt.

Na de opbouw door veel oefening, kwam het er nu op aan om alle muziekstukken door te nemen, onder leiding van Michael Engelbrecht die hier en daar nog wat moest bijschaven om de puntjes op de i te zetten. Er zijn interessante muziekstukken bij waar goed op geoefend is om de uitvoering perfect te krijgen. Het beloofd wederom een prachtig concert te worden. De leden van het SBO hebben er veel energie ingestoken en vol concentratie de aanwijzingen van Michael Engelbrecht opgevolgd waardoor het weer een heel goed klinkend geheel is geworden.

SBO Crescendo speelt Sprookjes

Het concert gaat over  “Het verdwenen volk van Veloria”

In het magische bos van Veloria gebeurt iets vreemds. Er verdwijnen op mysterieuze wijze bewoners. Het lijkt of ze ineens van de aardbol zijn verdwenen. Hoe kan dat? Hebben de trollen daar iets mee te maken? Of toch de magische wezens of de heks? Kabouterkoningin Fisée zet een zoektocht uit in heel Veloria. Er moet een einde komen aan deze verdwijningen. Zullen alle bewoners weer terug keren?

Een verteller neemt je mee door dit prachtige verhaal ondersteund door beelden en natuurlijk de prachtige muziek van Symfonisch Blaasorkest Crescendo.

Michael Engelbrecht, , dirigent SBO Crescendo Foto: © Regio Online – Joke Rietveld

Er zijn zaterdag twee uitvoeringen.

Speciaal voor de kinderen is er een middagconcert om 14.30u in de Theaterzaal van het cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. De zaal gaat open om 14.00u en het concert duurt een uur.

Het avondconcert start om 20.00u (zaal is open om 19.30u)

Een verteller neemt u mee door het prachtige verhaal “Het verdwenen volk van Veloria”, ondersteund door beelden en de prachtige muziek van Derek Bourgeois en kunt u onder andere genieten van ‘When you wish upon a star’ en ‘The wind in the willows’. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op de website van het SBO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio