12 C
De Bilt

Burgemeester sluit pand aan de Achtmaalseweg na vondst drugsbewerkingslocatie

Zundert – In de avond van 18 oktober trof de politie een bewerkingslocatie aan voor drugs bij een erf en in een pand aan de Achtmaalseweg in Zundert. Burgemeester Vermue besloot op 19 oktober om het pand voor 12 maanden te sluiten. Het besluit treedt vanwege het spoedeisend karakter per direct in werking.

Sluiting pand Achtmaalseweg op basis Opiumwet

De burgemeester is, op basis van de Opiumwet (artikel 13b, eerste lid), bevoegd een het pand aan de Achtmaalseweg voor een aantal maanden te sluiten.

Meld verdachte zaken

De politie kreeg een anonieme melding en heeft hier zeer adequaat op gereageerd. Dit onderstreept hoe we samen het verschil kunnen maken, door onze ogen en oren open te houden en verdachte situaties te melden’. aldus burgemeester Joyce Vermue. Daarom is de gemeente Zundert aangesloten bij Meld Misdaad Anoniem. Veel hennepkwekerijen en drugslabs worden ontruimd dankzij signalen van mensen.

Heeft u een vermoeden? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Melden kan via een beveiligde omgeving op de website van Meld Misdaad Anoniem: www.meldmisdaadanoniem.nl. Dit kan ook telefonisch via 0800-7000. Meld Misdaad Anoniem is zeven dagen per week bereikbaar, op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio