14 C
De Bilt

Fris & Nieuw Feest voor Thoolse jongeren

Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, start het nieuwe jaar feestelijk met een Fris & Nieuw Feest voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. De feestavond is op vrijdagavond 20 januari 2023 vanaf 19.30 uur in sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet, Zoekweg 8, in Tholen. Die avond is DJ Jip aanwezig, staat er een photobooth (fotohokje) en zijn er mocktails (alcoholvrij cocktails). Een kaartje vooraf kopen is verplicht en kan via de website van Jij op Tholen.

De feestavond start om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 0.00 uur. Toegang voor deze feestavond is € 2,00. Daarbij zijn één mocktail, één frisdrank en hapjes inbegrepen. De overige drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Tijdens dit feest wordt er alleen alcoholvrije limonade en sap gedronken. Alcohol voor, tijdens of na het feest is niet toegestaan. In totaal is er plek voor 200 jongeren.

FRIS Feest

Afgelopen zomer werd er voor het eerst een FRIS Feest georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Het feest is ontstaan vanuit de jongeren die betrokken zijn bij Jij op Tholen en komt ook voort uit het preventieakkoord ‘Lekker in je vel’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio