22.6 C
De Bilt
donderdag, 18 augustus 2022

Wethouder Kees Verstraten legt functie neer

Roosendaal – Na een korte periode waarin Kees Verstraten zich heeft ontpopt als evenwichtige, loyale en zeer toegankelijke wethouder, moeten wij helaas melden dat hij per 1 juli, in verband met gezondheidsredenen, zijn functie heeft moeten neerleggen. Daarbij zal Kees niet meer terugkeren.

Wethouder Verstraten

In de eerste maanden van zijn wethouderschap ging Kees vol enthousiasme aan de slag met zijn portefeuilles. Zijn betrokkenheid en zijn liefde voor gemeente Roosendaal werden al gelijk duidelijk. Als wethouder Sport keek hij vol trots naar de ontwikkeling van tennisser Tim van Rijthoven en hij beet zich vast in de verschillende dossiers, zoals de verbinding tussen Leisurepark De Stok en de binnenstad en hij ging het gesprek aan met lokale ondernemers. Kees is en blijft van onze stad.

Vervolg

Wethouder Evelien van der Star neemt zijn portefeuilles tijdelijk over. Op korte termijn gaat het College van Burgemeester en Wethouders de portefeuilles herverdelen om tot een tijdelijke evenwichtige verdeling binnen het college te komen. De VVD-fractie zal in de tussentijd op zoek gaan naar een vervanger.

Er worden over de privésituatie geen verdere uitspraken gedaan over wethouder Kees Verstraten. In overleg met Kees en zijn familie is dit bericht afgestemd. Mochten er nog vragen zijn over de invulling van zijn functie, dan kan er contact opgenomen worden met de fractievoorzitter VVD Roosendaal Sanneke Vermeulen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio