3 C
De Bilt
zondag, 29 januari 2023

Op de pagina Over Ons van Regio Online over ons lees je alles over ons nieuwsbedrijf, ons idee over maatschappelijke betrokkenheid, over ons handelen bij duurzaamheid en over ons toekomst gerichte strategie.

Over Ons

Op de pagina Over Ons kun je meer te weten komen over Duurzaamheid, adverteren en de geschiedenis van ons bedrijf. Natuurlijk vindt je op Regio Online over ons alles over regionaal en lakaal nieuws. Daarnaast kun je weer & verkeersinformatie vinden en via P2000 de actuele 112 meldingen bij jou in de buurt.

Advertorials bij

Regio Online

Advertorial bestaat al zeker sinds 1946. Het betreft een samenvoeging van de woorden “advertentie” en “editorial”. Normaal zijn advertenties en redactionele artikelen van elkaar gescheiden, bij een advertorial wordt er bewust een combinatie gemaakt.

De voordelen van Advertorials bij Regio Online.

Om je bedrijf, product of dienst goed onder de aandacht te brengen, is een artikel met specifieke informatie hierover, een krachtig commercieel middel. Informatieve artikelen met interessante inhoud voor lezers zijn namelijk de beste manier om de aandacht van de lezer te trekken en langer vast te houden.

Marketing voor een betaalbare prijs

Geen moeilijke berekening per aantal views maar één standaard prijs, wel zo makkelijk en geen verrassingen op de factuur!

SEO Geoptimaliseerd

Alle berichten worden SEO geoptimaliseerd. Regio Online heeft hiermee bij o.a. Google een hoge betrouwbaarheid weten op te bouwen. Dit draagt verder bij aan de vindbaarheid van geplaatste artikelen en de links waarnaar deze verwijzen.

Do-Follow Links

Doordat het artikel met links bij Regio Online worden geoptimaliseerd voor SEO en geïndexeerd door de grote zoekmachines, winnen de betreffende externe links – en daarmee dus de website waarnaar ze verwijzen – aan vindbaarheid in o.a. Google (linkbuilding).

Social Media & Nieuws feeds

Al onze berichten worden automatisch doorgeplaatst naar onze Landelijke en/of regionale socials en worden opgenomen in de nieuws feeds van Google Nieuws en Drimble.

Onze adviseurs staan elke werkdag van 09:00 tot 18:00 voor je klaar!

Inkoopinformatie Salesinformation

Download hieronder de inkoopinformatie van Regio Online. Download the salesinformation of Regio Online below.

Wat klanten zeggen over Advertorials

Wordt ook klant van Regio Online en adverteer lokaal, regionaal of landelijk. Meedere klanten gingen je voor!

We worked with Regio Online for a while know and are very satisfied with their service at very fair prices. They are fast, reliable and very friendly. Their SEO experts make sure our articles realy deliver results.

Brianda Ghenda

Marketingmanager SnapperSEO

Onze content marketing richt zich op informatieve artikelen en linkbuilding. Regio Online is niet alleen zorgvuldig, maar onze content komt ook goed tot zijn recht. Vooral de mogelijkheid om in diverse regio's te kunnen plaatsen spreekt ons erg aan.

Arnoud van Bestingen

Marketingstrategie Beseo Marketing

Prettig om mee samen te werken. Scherp in prijsstelling en vlot in afhandeling. Kunnen er altijd op rekenen dat teksten en links gecontroleerd zijn. Hun SEO strategie is optimaal. Regio Online is één van vaste partners.

Conny Verzanten

CEO Verzanten Marktstrategie

Regio Online is een vaste partner als het gaat om artikelplaatsingen voor onze klanten. Door de hoge SEO-waarde die de website heeft worden artikelen snel geïndexeerd en scoren onze klanten hoog in Google.

Jochem van Mill

Eigenaar Linkbuilders.nl