Op de pagina Over Ons van Regio Online over ons lees je alles over ons nieuwsbedrijf, ons idee over maatschappelijke betrokkenheid, over ons handelen bij duurzaamheid en over ons toekomst gerichte strategie.

Over Ons

Op de pagina Over Ons kun je meer te weten komen over Duurzaamheid, adverteren en de geschiedenis van ons bedrijf. Natuurlijk vindt je op Regio Online over ons alles over regionaal en lakaal nieuws. Daarnaast kun je weer & verkeersinformatie vinden en via P2000 de actuele 112 meldingen bij jou in de buurt.

Banner Ads bij

Regio Online

Een banner is een traditionele vorm van online advertentie, waarbij vormgeving centraal staat. Door op een banner te klikken wordt een pagina geopend waar meer informatie te vinden is.

De voordelen van Banner advertenties bij Regio Online.

Om je bedrijf, product of dienst zichtbaar te maken zijn banners een goede optie. Door gebruik te maken van het beeldmerk van bijvoorbeeld je bedrijf, eventueel met een korte, krachtige tekst val je op tussen alle artikelen op onze website.

Marketing voor een betaalbare prijs

Geen moeilijke berekening per aantal views maar één standaard prijs, wel zo makkelijk en geen verrassingen op de factuur!

Waarom Online adverteren?

In gedrukte media is een advertentie alleen zichtbaar in de editie waarin het gedrukt staat op een bepaalde pagina. Na het lezen is ook de advertentie niet meer in beeld. Online werkt dat anders en blijft je advertentie zichtbaar op een vaste plek op een pagina. Hierdoor is de kans ‘gezien’ te worden aanzienlijk vergroot. Regio Online zorgt iedere dag voor nieuwe content waardoor de herhaling waarmee je banner wordt gezien ook enorm is toegenomen.

Do-Follow Link

Onder de banner kan een link geplaatst worden. Er kan dan op de banner geklikt worden, waardoor er gelinkt wordt naar je website of een relevante pagina. De link is een do-follow link en wordt dus geïndexeerd in o.a. Google.

Regio Online Community

Plaatsing kan op een regio naar keuze. Dat kan de homepagina zijn, pagina Binnenland, maar ook één van onze 33 regiopagina’s om een meer gericht publiek te bereiken. Bij afname voor meerdere weken mag een banner 1 x per week gratis worden vervangen voor een ander exemplaar. Uiteraard wel voor hetzelfde bedrijf/doel, maar bijvoorbeeld met een andere weekaanbieding.

Onze adviseurs staan elke werkdag van 09:00 tot 18:00 voor je klaar!

Inkoopinformatie Salesinformation

Download hieronder de inkoopinformatie van Regio Online. Download the salesinformation of Regio Online below.

Wat klanten zeggen over Banner Ads

Wordt ook klant van Regio Online en adverteer lokaal, regionaal of landelijk. Meedere klanten gingen je voor!

We worked with Regio Online for a while know and are very satisfied with their service at very fair prices. They are fast, reliable and very friendly. Their SEO experts make sure our articles realy deliver results.

Brianda Ghenda

Marketingmanager SnapperSEO

Onze content marketing richt zich op informatieve artikelen en linkbuilding. Regio Online is niet alleen zorgvuldig, maar onze content komt ook goed tot zijn recht. Vooral de mogelijkheid om in diverse regio's te kunnen plaatsen spreekt ons erg aan.

Arnoud van Bestingen

Marketingstrategie Beseo Marketing

Prettig om mee samen te werken. Scherp in prijsstelling en vlot in afhandeling. Kunnen er altijd op rekenen dat teksten en links gecontroleerd zijn. Hun SEO strategie is optimaal. Regio Online is één van vaste partners.

Conny Verzanten

CEO Verzanten Marktstrategie

Regio Online is een vaste partner als het gaat om artikelplaatsingen voor onze klanten. Door de hoge SEO-waarde die de website heeft worden artikelen snel geïndexeerd en scoren onze klanten hoog in Google.

Jochem van Mill

Eigenaar Linkbuilders.nl