8.7 C
De Bilt
donderdag, 2 februari 2023

Op de pagina Missie & Visie van Regio Online lees je wat onze missie is en hoe wij tegen zaken aankijken. Onze visie dus. Die visie richt zich natuurlijk op ons bedrijf, maar vooral ook op de visie naar onze lezers toe. En de visie van onze lezers zelf vinden wij ook belangrijk. Onze missie is om nieuws in alle vormen te brengen die voor onze lezers belangrij kunnen zijn. En dan natuurlijk vooral op regionaal niveau. Met die missie en visie gaan wij vooruit naar de toekomst een het vormen van een eigen, grote groep trouwe lezers.

Missie & Visie

Regio Online zal zijn missie & visie op de wereld om haar heen steeds bewaken en waar nodig die visie ook aanpassen of bijschaven. Onze missie & visie blijft hetzelfde: nieuws voor iedereen beschikbaar maken in de eigen regio op één makkelijke plek online. Natuurlijk vindt je op Regio Online alles over regionaal en lokaal nieuws. Daarnaast kun je weer & verkeersinformatie vinden en via P2000 de actuele 112 meldingen bij jou inde buurt.

Missie & Visie

Wij Nederlanders houden van duidelijkheid en korte en krachtige antwoorden. De vraag “Wat doe je en waarom?“ is typisch een vraag die die daarbij past. In het bedrijfsleven maken we er graag iets van dat belangrijk klinkt, maar in basis hierop neerkomt. Kijk maar naar de kop boven deze tekst. Missie betekent eigenlijk: “Wat doe je?” en Visie is niet veel meer dan “…en waarom?”

Wat we doen

We publiceren vooral lokaal en regionaal nieuws. Dat kan uit alle delen van Nederland komen. Soms berichten van gemeenten, provincies, waterschappen of het Rijk, maar ook van clubs, evenementen, bedrijven, stichtingen of verenigingen.

Dit nieuws is verdeeld op 45 verschillende regiopagina’s. Dit aantal kan nog groeien als het aantal berichten uit een bepaalde omgeving groeit. Wat nu bijvoorbeeld nog een hele provincie beslaat, kan straks zomaar opgesplitst worden in vier verschillende regio’s. Zo komen wij steeds een stapje dichter bij jou in de buurt.

Wat maakt ons anders

Er zijn natuurlijk veel regionale omroepen, kranten en nieuwssites. Allemaal mooie informatiebronnen natuurlijk. Wat wij anders doen zijn in hoofdzaak twee dingen:

1. we brengen ook het nieuws waar anderen weinig of geen aandacht aan besteden 2 . bij ons vindt je het nieuws van alle regio’s op één overzichtelijk plek online

Waarom we dat doen

Omdat we sterk geloven in de kracht van lokaal en regionaal nieuws, maar dan niet versplinterd over honderden verschillende websites. Wij willen dit nieuws op één duidelijke en toegankelijke plek aanbieden. Vindbaar en dichtbij dus.

Hoe zit dat met die reclames op jullie website

Uiteraard willen adverteerders een podium hebben, waarbij zij jou zo dicht mogelijk kunnen benaderen. Voor onszelf zijn het de inkomsten waar van moeten bestaan. Wij bieden dan ook nog geen premium content aan en hebben ook nog geen betaalde abonnementen. We willen het nieuws zoveel en zo lang mogelijk voor iedereen bereikbaar houden

Doen jullie nog iets maatschappelijk ofzo?

Leuk dat je het vraagt! Maar het antwoord is ‘ja’. Zoals zoveel andere bedrijven gebruiken wij ook grote woorden als ‘diversiteit’, ‘maatschappelijke betrokken’ en ‘inclusiviteit’. Eigenlijk zeggen wij iedereen te omarmen, van welke achtergrond, geaardheid, gender, beperking, of overtuiging dan ook. Tenzij iemand deze vrijheid gebruikt, om die van een ander te beperken.

O ja! Soms sponsoren wij ook maatschappelijke projecten waarmee wij iets hebben. Kan van alles zijn en tijdelijk of langdurig.

Zijn er klimaat en milieugoeroes bij jullie?

We zijn geen Greenpeace. Maar we doen ons uiterste best het groen te doen. Dat betekent dus dat onze stroom 100% groen is. LED verlichting is vanzelfsprekend en ons gasverbruik is echt laag. We hebben een zonneboiler voor warm water en gebruiken op kantoor zo min mogelijk papier. Daarnaast scheiden wij ons afval zodanig, dat we eigenlijk maar eens in de 8 weken restvuil aanbieden.

Hoe zit dat met die reclames op jullie website

Uiteraard willen adverteerders een podium hebben, waarbij zij jou zo dicht mogelijk kunnen benaderen. Voor onszelf zijn het de inkomsten waar van moeten bestaan. Wij bieden dan ook nog geen premium content aan en hebben ook nog geen betaalde abonnementen. We willen het nieuws zoveel en zo lang mogelijk voor iedereen bereikbaar houden

Meer weten?

Neem gewoon contact met ons op via de mail op communicatie@regioonline.nl of bel ons gewoon!