Ondernemersontbijt Molenlanden gaat online

Op vrijdag 19 november om 9:00 uur organiseert de gemeente Molenlanden samen met ondernemers het ondernemersontbijt tijdens de online ontmoeting ‘Molenlanden Onderneemt’. De ontmoeting is te volgen via de livestream op: www.molenlanden.nl/ondernemersontbijt

Aanschuiven voor tafelgesprek

Ondernemers kunnen vrijdag online aanschuiven bij een tafelgesprek met burgemeester Theo Segers, wethouder Teunis Jacob Slob en een aantal ondernemers als tafelgasten. Samen gaan zij in gesprek over een aantal thema’s zoals veerkracht, duurzaamheid & innovatie en samenwerken.

Meedoen via chat

Via de chat kunnen ondernemers reageren en vragen stellen. In een kort en energiek programma van ongeveer een half uur krijgen de deelnemers een mooi beeld van ondernemerschap in Molenlanden.

Ondernemersontbijt

Deze online ontmoeting wordt gehouden in plaats van het ondernemersontbijt dat vanwege de coronamaatregelen niet kan doorgaan. Teunis Jacob Slob, wethouder economie: “Het is ontzettend jammer dat het ontbijt nu niet kan doorgaan in de vorm die we voor ogen hadden. Tegelijkertijd ben ik blij dat we toch een manier hebben gevonden om op de Dag van de Ondernemer het ondernemerschap in Molenlanden met elkaar te vieren. We gaan er een mooie bijeenkomst van maken en kijken ernaar uit om vrijdag de Molenlandse ondernemers online te ontmoeten!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img