PS Nederland koopt 5.200 meter bouwgrond op bedrijvenpark ‘t Lochter

Nijverdal – Vrijdag 29 oktober ondertekenden wethouder Margreet Overmeen Bakhuis en ondernemer Erwin Voortman van PS Nederland het contract voor een kavel van zo’n 5.200 m2 aan de Nicola Teslastraat op bedrijvenpark ‘t Lochter in Nijverdal. John Lammertink van Uniek Makelaars was bemiddelende partij.

PS Nederland

PS Nederland heeft twee vestigingen en biedt werk aan zo’n 50 mensen. Na een nieuwe huisvesting in Leek vorig jaar gaat nu ook de Twentse vestiging naar een nieuw pand. In Nijverdal worden voor de vestiging Oost Nederland straks kantoren en een werkplaats gebouwd voor de engineering en bouw van systemen voor industriële besturing en energiedistributie.

Werk voor 35 tot 40 mensen

Als alles volgens plan verloopt zullen per april 2023 zo’n 35 tot 40 mensen werken in het nieuwe bedrijfspand op ’t Lochter. PS Nederland is specialist in energie-oplossingen, IT-infrastructuur, industriële besturingstechnieken en datanetwerken in opdracht van installatiebedrijven, automatiseerders en machinebouwers.

Kavels ’t Lochter praktisch uitverkocht

Deze kavel was een van de laatst beschikbare op ’t Lochter. Alle kavels die de gemeente op ’t Lochter III in eigendom heeft, zijn inmiddels verkocht of er wordt over onderhandeld. Gemeente Hellendoorn oriënteert zich komende periode dan ook op de vraag op welke plek de gemeente in de toekomst bedrijven kan faciliteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img