Huldiging sportkampioenen op woensdag 14 juni 2017

De huldiging van de Puttense sportkampioenen vindt plaats op woensdag 14 juni 2017 in Sporthal de Meeuwen. De uitreiking begint om 18.00 uur, de kampioenen worden gehuldigd door de heer N. Gerritsen, wethouder Sportzaken. Om de organisatie soepel te laten verlopen, verzoekt de gemeente iedereen uiterlijk 17.50 uur aanwezig te zijn.

Huldiging groots spektakel

De huldiging beloofd ook dit jaar weer een mooi en groots spektakel te worden. Er zijn zelfs zoveel kampioenen dat ze in twee rondes gehuldigd worden. Tussen de huldigingen door worden verschillende sportfilmpjes getoond en zijn er sportieve optredens en demonstraties.
Na de huldiging is er voor de kampioenen, familie, bestuursleden en sponsoren gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en hapje. Omstreeks 21.00 uur zal deze feestelijke gebeurtenis afgelopen zijn.

Het afgelopen sportseizoen zijn er in de gemeente Putten, zowel in teamverband als indivi­dueel, weer een groot aantal kampioenschappen behaald. Als blijk van waardering voor de geleverde prestaties van de vele sporters, jong en oud, huldigt de gemeente jaarlijks onze kampioenen tijdens een officiële bijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img