12.5 C
De Bilt
dinsdag, 24 mei 2022

Winterkledingpas uit Kindpakket wordt bezorgd

Hattem In Hattem willen we dat iedereen mee kan doen. Ook als het financieel tegen zit. Daarom geven de gemeente en Stichting Leergeld Noord-Veluwe een winterkledingpas voor Hattemse kinderen van 1 tot en met 18 jaar die dit nodig hebben. Met het tegoed van € 100,- kunnen zij met hun ouders kleding en schoenen kopen bij deelnemende winkels. De pas maakt onderdeel uit van het Kindpakket.

winterkledingpas

Wethouder Carla Broekhuis-Bonte vindt het belangrijk dat deze doelgroep extra ondersteuning krijgt: ‘De winter staat weer voor de deur. Winterkleding en –schoenen kunnen een flinke kostenpost zijn, zeker in een gezin met (kleine) kinderen. Maar iedereen moet in staat zijn om een warme jas en schoenen te kopen, ook Hattemers met een kleine portemonnee. Deze pas biedt hierin wat extra ondersteuning.’

Overzicht van deelnemende winkels

Op hulpwijzer.hattem.nl/winterkledingpas staat een overzicht van de winkels waar de pas te besteden is en kan het saldo opgevraagd worden. De winterkledingpas wordt de komende weken bezorgd bij Hattemse minima die bij ons bekend zijn. Ook is het mogelijk om je aan te melden wanneer je de pas niet standaard hebt ontvangen. Stuur dan een email naar leergeldhattem@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio