17.3 C
De Bilt
maandag, 27 juni 2022

Wisselende kunstexposities in gemeentehuis Ermelo en de nieuwe Dialoog

Ermelo – Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo geeft kunstenaars de gelegenheid hun kunstwerken te exposeren. Ze geven hiermee antwoord op de vraag vanuit de cultuuraanbieders om in het gemeentehuis te exposeren. Vanaf 1 juni 2022 is er expositiemogelijkheid in het gemeentehuis van Ermelo. Na oplevering van de nieuwe Dialoog kan daar ook geëxposeerd worden.

Cultuurbeleid Ermelo

Het bieden van tentoonstellingsruimte past binnen de doelen van het cultuurbeleid van de gemeente. Iedereen in Ermelo kan zo op een laagdrempelige manier kennismaken met cultuur en cultuur ervaren. Daarnaast krijgen de lokale kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. De gemeente en culturele instellingen werken zo samen aan dezelfde doelen.

Exposeren

Kunstenaars kunnen een solo-expositie inrichten met schilderijen of foto’s voor minimaal zes en maximaal acht weken. De exposities zijn te bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis en van de Dialoog. Deze locaties zijn publiek toegankelijk. De gemeente geeft verder geen publiciteit aan de exposities.

Belangstelling

Degene die belangstelling heeft om te exposeren, of meer wil weten over de voorwaarden en mogelijkheden
kan contact opnemen met de gemeente via facilitair@ermelo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio