Eef van Baarsen ontvangt gemeentelijke Onderscheiding

Westervoort – Op maandag 8 november, na afloop van de raadsvergadering, heeft de heer Eef van Baarsen uit handen van burgemeester Arend van Hout de gemeentespeld van Westervoort ontvangen. Hij ontving deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn inzet voor de Westervoortse gemeenschap als raadslid (SP) van Westervoort. Op 1 december 2021 is hij officieel geen raadslid meer.

Eef van Baarsen

De heer Van Baarsen heeft bijna 2 raadsperiodes volgemaakt, te weten 2014-2018 en 2018-2021.In deze twee perioden was de heer Van Baarsen fractievoorzitter van de Socialistische Partij in Westervoort. Naast fractievoorzitter leverde hij zijn bijdrage als voorzitter van de commissie Bestuur, Samenleving & Financiën in de periode 2014-2018.

In de huidige raadsperiode is hij lid van de commissie Ruimte & Financiën, en lid van de commissie Samenleving & Bestuur. Tevens is hij lid van de vertrouwens-, werkgevers- en auditcommissie, werkgroep 3D’s, regiegroep inspraak, raadswerkgroep omgevingswet, klankbordgroep Sterk Bestuur, klankbordgroep Herstelplan Westervoort.

De gemeentespeld is een gemeentelijke onderscheiding, die het gemeentebestuur toekent aan personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de Westervoortse gemeenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img