Politie houdt twee verdachten aan voor ramkraak juwelier

mannen opgepakt, positieve, vrouw, politie, vuurwapens, overvallers, pakketbezorger

Wageningen – In de nacht van woensdag op donderdag zijn een 30-jarige en een 26-jarige man op heterdaad aangehouden. Zij worden door de politie verdacht betrokken te zijn geweest bij een ramkraak van een juwelier aan de Hoogstraat in Wageningen. Het incident vond plaats iets over 03.00 uur. Het is nog onduidelijk wat er is buitgemaakt.

Politie snel ter plaatse

De politie was binnen een minuut ter plaatse en trof midden op straat een auto aan die dwars op de weg stond. Ook was te zien dat de gevel van de juwelier eruit lag. Direct bij aankomst sprongen de vier daders op twee scooters en reden weg in de richting van de Hema. De agenten reden achter de vluchtende scooters aan. Eén van de scooters ging al snel onderuit waarop twee verdachten te voet verder gingen. Zij werden even later door de agenten aangehouden.

Diverse eenheden zetten vervolgens de wijk af en ook vanuit de lucht werd steun geleverd. Dit heeft uiteindelijk niet geleid tot de aanhouding van de twee andere verdachten. De politie is direct met het onderzoek gestart en zette de plaats delict ruim af om goed onderzoek te kunnen doen. Er werd al met diverse getuigen gesproken.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de ramkraak. Agenten hebben inmiddels al beeldmateriaal veiliggesteld. Toch houdt de politie zich aanbevolen voor ander beeldmateriaal of andere informatie die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven  via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam