Bibliotheek Dinteloord verhuist naar basisschool de Regenboog

bibliotheek

Dinteloord – De Bibliotheek ‘Het Markiezaat’ verhuist haar dienstverlening voor volwassenen van de locatie in het dorpshuis aan de Westvoorstraat in Dinteloord naar basisschool de Regenboog. Vanaf 21 augustus kunnen leden van de bibliotheek drie dagen per week terecht bij de nieuwe locatie aan de Burgemeester Meester H. Popstraat 2.

Behalve dat er keuze is uit een actuele collectie boeken en tijdschriften, kunnen leden hier ook hun reserveringen ophalen en de krant lezen. De collectie is gericht op volwassenen, en kinderen tot 4 jaar. In samenwerking met lokale bestaande en nieuwe partners zal de Bibliotheek het Markiezaat ook aansprekende activiteiten organiseren op het gebied van (voor)lezen, digitale vaardigheden en de actualiteit.

In voorbereiding op de verhuizing naar de Regenboog zal de huidige locatie in het dorpshuis op vrijdag 22 juni voor het laatst geopend zijn. Vanaf dinsdag 21 augustus zijn bezoekers vanaf 13.00 uur weer van harte welkom.

Tijdens de vakantieperiode zijn de andere vestigingen van de boekenuitleen het Markiezaat geopend. Voor de actuele openingstijden en de openingstijden tijdens de zomervakantie kan de website van de bibliotheek geraadpleegd worden.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam