Theehuis de Theepot in Bergen op Zoom door burgemeester een maand gesloten

Bergen op Zoom – Burgemeester Petter heeft zojuist Theehuis de Theepot aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom voor 1 maand gesloten. Dit naar aanleiding van een schietincident met dodelijke afloop eerder deze week. De burgemeester sluit het pand op grond van de APV.

Schietpartij bij Theehuis

Op dinsdag 12 oktober vond er een schietpartij plaats in Bergen op Zoom. In de omgeving van Theehuis de Theepot werd 1 persoon neergeschoten. Deze persoon is de volgende dag aan zijn verwondingen overleden. “De politie heeft de zaak in onderzoek”, zegt burgemeester Petter.

Verstoring openbare orde

“Op grond van politie-informatie en vanwege de verstoring van de Openbare Orde en Veiligheid sluit ik dit pand. De sluiting gaat vandaag, 15 oktober 2021, in en duurt tot 15 november 2021. Het veiligheidsgevoel van onze inwoners en de leefbaarheid in de wijken staat bij ons altijd voorop.” 

Meld verdachte situaties altijd

De gemeente roept inwoners op om verdachte (criminele) situaties altijd te melden bij de politie (0900-8844) of bij Meld Misdaad Anoniem. Dat kan op het telefoonnummer 0800 -7000 of via een beveiligde omgeving op meldmisdaadanoniem.nl/melden. Burgemeester Petter: “Door verdachte situaties te melden, helpen inwoners om de gemeente veiliger te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img